Κουμπαράδες Αγάπης
Δράσεις  |  Θεάσεις: 99  |  A+ | a-
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τους «καρπούς», τις φετινές πρωτοβουλίες εν όψει Χριστουγέννων του σχολείου μας, με την επωνυμία «Κουμπαράδες Αγάπης» και «Λαχειοφόρος Αγάπης».

Μετά από συστηματική παρακίνηση των μαθητών μας και με την παράλληλη συνδρομή των Καθηγητών του σχολείου μας, του 15/μελούς, των 5/μελών  και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων συγκεντρώσαμε το ποσό των 554 ευρώ από τους κουμπαράδες και 280 ευρώ από τη λαχειοφόρο. Μέχρι στιγμής βοηθήσαμε οικογένειες μονογονεϊκές, πολύτεκνες ή με προβλήματα βιοπορισμού ως εξής:

1. Προσφέραμε σε 3 οικογένειες  του σχολείου μας επιταγές Σκλαβενίτη και κάρτες για προμήθεια κρεατικών  από  τα κρεοπωλεία Μουστάκα, Κόγια και διαφόρων τροφίμων από το κατάστημα Γαϊτανίδη.
2. Δώσαμε  τη δυνατότητα  σε 3 άλλες οικογένειες να απολαύσουν  ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο γεύμα σε χώρο εστίασης.
3. Προσφέραμε ένα συμβολικό χρηματικό δώρο στις 2 καθαρίστριες του σχολείου μας
4. Μία μονογονεϊκή οικογένεια με παιδί στο φάσμα του αυτισμού υποστηρίζεται οικονομικά και ηθικά σε όλη τη διάρκεια του έτους. Για το σκοπό αυτό  πολύτιμη είναι η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί εδώ κι ένα χρόνο με το  σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όλοι μαζί και ο καθένας με τον τρόπο του -προσφέροντας χρήματα, χαρίζοντας αντικείμενα για τη λαχειοφόρο,  αφιερώνοντας χρόνο για να δρομολογηθούν τα παραπάνω ή εμψυχώνοντας τους μαθητές να συμμετάσχουν σε αυτή την όμορφη δράση-έχουμε συμβάλει στην επιτυχή ολοκλήρωση του φετινού στόχου.

Κάναμε αισθητή την παρουσία του σχολείου μας στις οικογένειες των μαθητών μας και τους δώσαμε μηνύματα ελπίδας, χαράς, αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Ευελπιστούμε πως με το υπόλοιπο των χρημάτων θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες  στις ανάγκες των οικογενειών του σχολείου μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, γιατί η φιλανθρωπία  και οι ανάγκες δεν τελειώνουν ποτέ (ευτυχώς για το πρώτο, δυστυχώς για το δεύτερο…).

 
Top