Πακέτα αγάπης
Δράσεις  |  Θεάσεις: 1847  |  A+ | a-
Αγαπητοί γονείς,

Οδεύουμε πλέον προς το τέλος της σχολικής χρονιάς, όχι όμως και στο τέλος δράσεων αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης. Αυτές οι δράσεις είναι όμορφο να γίνονται πάντα!

Θα θέλαμε, λοιπόν, να σας ενημερώσουμε ότι εμπνεόμενη η σχολική μας μονάδα από τα παραδείγματα ανώνυμων και επώνυμων δωρητών, που δρουν στην τοπική μας κοινωνία και για τους οποίους έχουμε συζητήσει με τους μαθητές μας, επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη «αλυσίδα» ευαισθητοποιημένων ανθρώπων. Μια μεγάλη «αλυσίδα» ανθρώπων, που σε πείσμα της εσωστρέφειας και της αδιαφορίας που συχνά κυριαρχούν, έχουν ως προτεραιότητά τους να βοηθούν και να προσφέρουν, επειδή αγαπούν και συμπονούν.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε κυρίως τα μέλη της μαθητικής μας κοινότητας που έχουν περισσότερο την ανάγκη μας.     Για το σκοπό αυτό θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα, τα οποία στη  συνέχεια θα γίνουν «πακέτα αγάπης» εν όψει της εορτής του Πάσχα.

Σας παρακαλούμε, λοιπόν, να προσφέρετε, αν οι δυνατότητες σας το επιτρέπουν, κάποια από τα παρακάτω τρόφιμα, ανάλογα με το τμήμα στο οποίο ανήκει το παιδί σας:
Α1 και Α2: Αλεύρι, ζάχαρη
Α3 και Α4: Γάλα (εβαπορέ, όχι φρέσκο)
Β1 και Β2: Γλυκίσματα σε οποιαδήποτε μορφή (μπισκότα, κουλουράκια, τσουρέκια κ.α.).
                                                                  ΟΧΙ  ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ
Β3 και Β4: Ζυμαρικά (μακαρόνια, μανέστρα κτλ), συσκευασίες σάλτσας ντομάτας
Γ1 και Γ2 : 1 λίτρο λάδι ή φυτίνη
Γ3 και Γ4 : Όσπρια, ρύζι

Την προσωπική σας προσφορά μπορούν να παραδίδουν οι μαθητές έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 στους προέδρους των τμημάτων τους.

Αν κάποιος από εσάς επιθυμεί να προσφέρει και κάτι άλλο, μπορείτε να απευθύνεστε στο Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου  κ. Παναγιώτη Μανδράκη, στη φιλόλογο κα. Ασημίνα  Σαρδέλλη (τηλέφωνο επικοινωνίας  24210 -46.090, τις ώρες λειτουργίας του σχολείου) και στην πρόεδρο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα. Λία Ρηγάκη-Καλτσογιάννη (694 4472 147).
Top