Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκπαιδευτική επίσκεψη του 3ου Γυμνασίου Βόλου στο Βουκουρέστι
Δράσεις  |  Θεάσεις: 1533  |  A+ | a-

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική εκδρομή  μαθητών του 3ου Γυμνασίου Βόλου στο Βουκουρέστι από τις 5/11/2019 μέχρι τις 9/11/2019.

Στην εκδρομή συμμετείχαν 41 μαθητές από τη Β΄ και Γ΄ τάξη καθώς και 4 συνοδοί καθηγητές: Παπαποστόλου Αλεξάνδρα, Γαλλικής Φιλολογίας, Μπαλτά Παναγιώτα-Αγλαΐα, Φιλόλογος, Κακουλίδου Μάρθα, Φυσικής Αγωγής, και Μπάρτζος Ευάγγελος, Θεολόγος.

Υλοποιήθηκαν όλοι οι στόχοι της εκπαιδευτικής επίσκεψης αφού μαθητές και καθηγητές επισκεφτήκαμε το Ελληνικό σχολείο της Ομογένειας "Αθηνά" και ενημερωθήκαμε από το Διευθυντή του σχολείου αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό για τον τρόπο λειτουργίας του και για τη ζωή  των αποδήμων Ελλήνων του Βουκουρεστίου. Οι μαθητές μας μάλιστα είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου και να μοιραστούν ευχάριστες στιγμές.

Επιπλέον επισκεφτήκαμε όλα τα μουσεία, αξιοθέατα και σημεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος όπως ακριβώς προβλεπόταν στο πρόγραμμα.

Στο τέλος αυτής της μοναδικής εκδρομής, επιστρέψαμε όλοι ενθουσιασμένοι και πλουσιότεροι σε γνώσεις, εμπειρίες και μαγικές εικόνες που φυλακίσαμε για πάντα στο νου και την καρδιά μας!

Top