Αιμοδοσία στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου 2019
Δράσεις  |  09 Νοεμβρίου 2019  |  1333  |  A+ | a-
Ο σπόρος έπεσε τρία χρόνια πριν, και το ...δέντρο αλληλεγγύης και αγάπης που βλάστησε, αποδίδει πλέον εντυπωσιακούς καρπούς...

Στο 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο Βόλου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 η έκτη κατά σειρά αιμοδοσία, για την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος του σχολείου.  Αρωγοί οι Σύλλογοι Γονέων Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι σε συνεργασία με τη φιλόλογο Ασημίνα Σαρδέλλη συντέλεσαν ώστε η επιτυχία της φετινής αιμοδοσίας να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Καθοριστική ήταν  η παρουσία των εκπαιδευτικών των δύο σχολείων, που μαζί με γονείς, συγγενείς και άλλους ευαισθητοποιημένους πολίτες έδωσαν το παράδειγμα στους μαθητές  προσφέροντας το αίμα τους. Το μεγάλο κέρδος; Ανάμεσα στους εθελοντές υπήρξαν και οι παλιοί μαθητές του σχολείου Καραϊσκος Χαράλαμπος και Ιωάννου Γιώργος, φοιτητές πια εδώ στο Βόλο, όπως και οι μαθήτριες της 3ης Λυκείου Θένια Ευαγγελοπούλου και Έρικα Αλιτσκόλι.

Τα νέα παιδιά,  που «μπολιάστηκαν» για τα καλά με το «μικρόβιο» του εθελοντισμού, της προσφοράς και του εθελοντή αιμοδότη, έδειξαν το « δρόμο»  και μας έκαναν όλους πραγματικά αισιόδοξους... Ναι τελικά υπάρχει ελπίδα!!
Top