Όλοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά της "Κιβωτού του Κόσμου" στο Διμήνι Βόλου
Δράσεις  |  Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019  |  Θεάσεις: 1513  |  A+ | a-
Αγαπητοί γονείς,

Oδεύουμε προς τα Χριστούγεννα, γιορτή αγάπης, χαράς κι ελπίδας για μικρούς και μεγάλους. Τις μέρες αυτές δράσεις αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης πάντα γίνονται και  είναι όμορφο να γίνονται!

Θα θέλαμε, λοιπόν, να σας ενημερώσουμε ότι οι σχολικές μας μονάδες ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, για να στηρίξουν αυτή τη φορά τα παιδιά της «Κιβωτού του κόσμου» στο Διμήνι. Σας θέλουμε και σε αυτή τη δράση κοντά μας, ώστε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη «αλυσίδα» ευαισθητοποιημένων ανθρώπων. Μια μεγάλη «αλυσίδα» ανθρώπων, που σε πείσμα της εσωστρέφειας και της αδιαφορίας που συχνά κυριαρχούν, έχουν ως προτεραιότητά τους να βοηθούν και να προσφέρουν, επειδή αγαπούν και συμπονούν.

Για το σκοπό αυτό θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα, τα οποία στη  συνέχεια θα γίνουν «πακέτα αγάπης» εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων. Σας παρακαλούμε, λοιπόν, να προσφέρετε, αν οι δυνατότητές σας το επιτρέπουν, κάποια από τα παρακάτω τρόφιμα, ανάλογα με το τμήμα στο οποίο ανήκει το παιδί σας:

Α1   : γάλατα μακράς διαρκείας (χάρτινη συσκευασία) λευκό και κακάο.
Α2   : καλαμποκέλαιο και ατομικούς χυμούς σε ατομικές συσκευασίες.
Α3   : φρυγανιές και κονσέρβες τόνου.
Α4   : κονσέρβες μανιταριών και κριτσίνια
Β1   : ψωμάκια χοτ-ντογκ, κονσέρβες καλαμποκιού.
Β2   : ταχίνι με κακάο, σόδα μαγειρική.
Β3   : χαλβά, κόρν φλάουερ.
Β4   : ψωμάκια χάμπουργκερ, νιφάδες βρώμης.
Γ1   : Μπάρες δημητριακών, σούπα σκόνη σε φακελάκια.
Γ2   : ξηρούς καρπούς, καλαμποκέλαιο.
Γ3   : γάλα μακράς διαρκείας σε χάρτινη συσκευασία.
Γ4   : ταχίνι με κακάο, νιφάδες βρώμης.

Την προσωπική σας προσφορά μπορούν να παραδίδουν οι μαθητές έως και την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 στους προέδρους των τμημάτων τους.

Παράλληλα σας προσκαλούμε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των δύο σχολείων, που φέτος θα γίνει στην αίθουσα «Κορδάτος» του πανεπιστημίου Βόλου, στις 23 Δεκεμβρίου το πρωί στις 9.30. Πρόκειται για εκδήλωση  ανοιχτή στους γονείς και στην οποία θα παρευρεθούν το Δ.Σ. και παιδιά της «Κιβωτού του κόσμου».

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου  κ. Παναγιώτη Μανδράκη, στη φιλόλογο κ. Ασημίνα Σαρδέλλη (τηλέφωνο επικοινωνίας  24210-46090, τις ώρες λειτουργίας του σχολείου) και στην πρόεδρο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Λία Ρηγάκη-Καλτσογιάννη (6944472147).
Top