Αναμνήσεις με το χιόνι...
Δράσεις  |  Θεάσεις: 1685  |  A+ | a-
Τον τελευταίο καιρό ένιωθα την ανάγκη να ζήσω μια καινούργια εμπειρία...κάτι που δεν θα έκανα κάθε μέρα... Η ευκαιρία ήρθε τόσο απρόσμενα που θα έλεγε κανείς πως ήτανε θέλημα Θεού να έρθει εκείνη η συγκεκριμένη στιγμή...

Ο γυμναστής μας κ. Δημήτρης Σπανόπουλος, ένα πρωί μας ανακοίνωσε την εκδρομή αυτή που έμελλε να λειτουργήσει σαν συνδετικός κρίκος που θα μας ένωνε σε μια ομάδα, και ως ευκαιρία για να δημιουργήσουμε αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα! 

Η χειμερινή αυτή εξόρμηση στα Χάνια Πηλίου, βασιζόταν στην ιδέα να γνωρίσουμε ένα ακόμα άθλημα το σκι, το οποίο και λατρέψαμε. Ομολογώ, πως στην αρχή πιστεύαμε πως δεν θα τα καταφέρναμε, μα με την αλληλοβοήθεια και την συνεχή προσπάθεια, εν τέλει κατορθώσαμε να μάθουμε τα βασικά τουλάχιστον! Αυτό όμως που μας έφερε κοντά, ακόμα και με παιδιά με τα οποία δεν είχε τύχει να μιλήσουμε ως τότε, ήταν ότι... πέφταμε συνέχεια!! Έτσι, όταν κάποιος έπεφτε, κάποιος άλλος ο οποίος τύχαινε να είναι εκεί κοντά, τον βοηθούσε να ξανασηκωθεί και το διασκεδάζαμε. Ήταν μια μοναδική εμπειρία!!

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Δημήτρη Σπανόπουλο για την ενθάρρυνση και τη βοήθειά του, τον κ. Νέστορα Νικολαΐδη για τις υπέροχες φωτογραφίες του, και την κα Μαρίνα Μανθογιάννη για την πολύτιμη συμπαράστασή της.

Μαρία Γεωργανοπούλου
Μαθήτρια Γ' Γυμνασίου
Top