Συνέπειες της κλιματικής αλλαγής. Μέτρα αντιμετώπισης και πρόληψης.
Δράσεις  |  Θεάσεις: 127  |  A+ | a-
Στο αμφιθέατρο του 3ου Γυμνασίου ημέρα Τετάρτη 29 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 π.μ., ελαβε χώρα δράση με τίτλο "Συνέπειες της κλιματικής αλλαγής. Μέτρα αντιμετώπισης και πρόληψης" που υλοποιείται και είναι σε εξέλιξη για δεύτερη συνεχή χρονιά  στη σχολική μονάδα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επισημάνουμε την εξαιρετική βιωματική παρουσιαση από τον κ. Μολιό Νικόλαο. ειδικό σε θέματα πυρασφάλειας-πυροσβεσης από το σώμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Βόλου του νομού Μαγνησίας.

Η παρουσίαση περιλάμβανε εισήγηση από τον μαθητή του Γ1 Κουρδουκλά Χρήστο εμ μέρους των μαθητών και ερωτήσεις ποικίλου ενδιαφέροντος γύρω από την προστασία και τα μέτρα προστασιας των ατόμων κάτω από δύσκολες συνθήκες απόρροια των ακραίων αυτών μεταβολών.

Ο κ. Μολιός τόνισε ιδιαίτερα πως είναι επιτακτική ανάγκη η ενημέρωση για αυτοπροστασια  του ατόμου και του αισθήματος ευθύνης που αφορά όλους μας κάτω από αντίξοες συνθήκες. Τέλος συγχάρηκε τους μαθητές για το ζήλο και το ενδιαφέρον που επέδειξαν καθολη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς κκ Ράϊδο Ηλία και Μπαλτά Γιούλη και την συντονίστρια της δράσης κ. Γκόντα  Ιωάννα.
Top